Kontakt
 
Obvestila
Fotoarhiv
Celostna grafična podoba družbe
 
Domov > Javne objave
Praznovanje ob 60-letnici Istrabenza
Družba Istrabenz je v četrtek, 27. novembra 2008, svečano obeležila 60-letnico svojega delovanja. V Kristalni dvorani hotela Kempinski Palace Portorož, ki je bila v preteklosti priča mnogim čarobnim trenutkom, smo naše goste skupaj z vrhunskimi glasbeniki in z izbranimi kulinaričnimi okusi popeljali skozi čas.
 
Prisotne so pod taktirko dirigenta Patrika Grebla zabavali Big Band RTV Slovenije, Nuša Derenda, Slavko Ivančič, Uroš Perič ter plesalci standardnih in latinskoameriških plesov. Ob tej priložnosti je Iztok Klenar, član uprave in glavni enolog Vinakoper, predstavil posebno vino, Sixty.
 
Igor Bavčar, predsednik uprave, je v svojem nagovoru predstavil dosedanjo pot Istrabenza in izzive, ki družbo čakajo v prihodnje. Holdinška družba Istrabenz se je v jubilejnem letu, ko praznuje 60 let, odločila, da svojo zavezanost vlaganju v mlade še dodatno nadgradi s posebnim projektom Istrabenz razred. Namesto enega mladega strokovnjaka je družba izbrala kar 30 nadarjenih devetošolcev iz obalnih osnovnih šol, ki bodo naslednjo jesen začeli prejemati štiriletno štipendijo. 
Poglejte si tudi fotografije
Kontakt

Marinela Veškovo
Strokovna sodelavka za korporativno komuniciranje
Obala 33
6320 Portorož – Slovenija
Tel. +386 5 662 1500
Fax +386 5 662 1515
Marinela.Veskovo@istrabenz.si
 
Bodite obveščeni!
Prijavite se na e-novice Skupine Istrabenz.
Vpišite svoj elektronski naslov:
 
 
 
 
 
Za ogled te strani potrebujete Flash 8 predvajalnik.