Kontakt
 
Domov > Pravna obvestila
Varovanje zasebnosti
Na spletnem strežniku, ki je tehnično in programsko varovan, se zbirajo nekateri podatki, ki jih prostovoljno vpisujete v formularje, in drugi, ki se zbirajo avtomatično, in nimajo narave osebnih podatkov.

Avtomatično zbiranje podatkov in njihova uporaba

Za vsakega obiskovalca naših spletnih strani spletni strežnik avtomatično prepozna ime obiskovalčevega področja, ne pa tudi njegovega elektronskega naslova. Od avtomatično zbranih podatkov zbiramo samo skupne informacije o tem, katere strani obiskovalci odpirajo in obiskujejo in koliko časa se na posamezni strani zadržijo. Skupne informacije analiziramo le z namenom, da bi izboljšali Istrabenzove spletne strani in za izdelavo statistike.

Uporaba osebnih in drugih posredovanih podatkov

Zavezujemo se, da bomo varovali zaupnost vseh osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta v skladu z veljavno zakonodajo. Posredovane osebne podatke bomo uporabili izključno za izboljšanje uporabe spletnega mesta in za namene, ki jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta, sicer pa osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta in ga ne bomo razkrili tretjim nepooblaščenim osebam. Upoštevali in izvajali bomo vsa zakonska določila, ki se nanašajo na varovanje osebnih podatkov, da posredovane osebne podatke zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.

Piškotki

Nekatere Istrabenzove spletne strani včasih odložijo v obiskovalčev računalnik posamezne informacije, ki jih imenujemo "Piškotki". Piškotki nam lahko povedo, kako in katere strani na spletnih straneh obiskujejo ljudje in v kakšnem številu. Ta tehnologija ne zbira osebnih podatkov o posameznem obiskovalcu strani. Informacije se nahajajo v združeni obliki. Namen tehnologije in informacij, ki jih posreduje, je izboljšati naše spletne strani. Politika piškotkov velja za vse spletne strani Istrabenza. V primeru, da bi določena stran ali njen del odstopala od začrtane politike, bo Istrabenz jasno navedel namen uporabe informacije na določeni spletni strani ali njenem delu.
 
 
 
 
Za ogled te strani potrebujete Flash 8 predvajalnik.