Kontakt
 
Domov > Pravna obvestila
Omejitev odgovornosti
Spletno mesto www.istrabenz.si in njegove podstrani (Istrabenzove spletne strani) so vzpostavljene z namenom, da bi ponudili informacije o družbi Istrabenz, holdinška družba, d. d., in osnovne informacije družb v Skupini Istrabenz. Vsebine spletnega mesta so informativnega značaja. Družba ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršno koli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena zaradi uporabe objavljenih informacij. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta bomo skušali zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Pridržujemo si pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin spletnih strani brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

Niti družba Istrabenz niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, v nobenem primeru ne odgovarja za kakršno koli škodo, ki bi izhajala ali bi bila povezana z obstojem, dostopom in/ali uporabo teh spletnih strani in/ali informacij, ki jih te spletne strani vsebujejo, pa tudi ne za škodo, ki bi nastala zaradi nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh, in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, če so bili obveščeni o možnosti take škode.

Informacije, ki jih mora družba objavljati na svoji spletni strani zaradi zavezujočih predpisov, so avtentične informacije, objavljene na uradnih spletnih straneh Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in predložene Agenciji za trg vrednostnih papirjev.

Te spletne strani nudijo tudi povezave s spletnimi stranmi tretjih pravnih in fizičnih oseb in/ali vsebujejo informacije o tretjih osebah. Ker nekatere povezave na tej strani vodijo do virov na strežnikih, ki jih vzdržujejo tretje osebe, nad katerimi družba Istrabenz nima nadzora ali pristojnosti, da bi nadzorovala ali upravljala njihove vsebine, zanje ne more jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti katere koli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco. Povezave do drugih spletnih strani nudi Istrabenz le kot ugodnost za uporabnike Istrabenzovih spletnih strani.
 
 
 
 
Za ogled te strani potrebujete Flash 8 predvajalnik.